dimarts, 7 de desembre del 2010

Enriqueix els teus iogurts.


Avui en dia podem trobar iogurts de quasi tots els gustos i amb mil i una propietats. També ells han evolucionat i hem passat dels iogurts de sabors als iogurts amb trossos de fruites. Però què fer quan obres la nevera i només tens iogurts naturals? Doncs molt senzill!: guarnir la blancor immaculada amb allò que tinguem a casa: cacau, cafè, melmelades, canyella, cereals, fruits secs o virutes de xocolata. Aquest darrer, proveu-lo posant-lo mig minut al microones. Oi que no havíeu provat mai iogurt calent amb xocolata fossa? Que no tot ha de ser iogurt amb fruites! Apa, bon profit!


Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.



5 comentaris:

Eva Jove ha dit...

Un altre dia ja parlarem dels batuts amb fruites...

joan ha dit...

REsulta que casi no es venen iogurteres perque el preu de la llet és casi igual al preu dels iogurts...., malgrat aquest petit inconvenient hi ha molta gent que torna a fer-se el iogurt a casa.... en el meu cas, m'agraden amb confitures, tant de figa, com prèssec, o de maduixa....., la meva ex és libanessa, i feia molt iogurt, jo mai he pugut amb el que és una mica àcid per les amanides!

Eva Jove ha dit...

Els productors de llet ens podrien explicar a quin preu els hi paguen a ells! Estan cobrant, tant per la llet com per altres productes, els mateixos preus que fa 40 anys! (notícia publicada en premsa aquest 2011!!)

joan ha dit...

Si però s'han mecanitzar, i la maquinaria és molt més econòmica que la mà d'obra!.... i no parlem de les nostrs feines, perque aleshjores plorarem.....

Eva Jove ha dit...

Les vaques continuen essent les mateixes de sempre, això no canvia... :)