dissabte, 26 de desembre del 2009

El dia sense notícies -impreses-.


Avui és un dels tres dies de l'any que no hi ha diaris "del dia" al carrer i que, per tant, molts quioscos i llibreries, decideixen tancar, per tenir un dia festiu. És una d'aquelles coses que ens provoquen "amnèsies" a la majoria dels habitants, junt amb quin dia toca canviar l'hora, quin any va ser el de la última gran nevada, si l'any passat el fred va venir abans o què vàrem menjar ahir.

Malgrat els dies festius, les webs dels diaris, continuen actualitzant les notícies d'última hora, com l'atemptat contra una avió a Detroit. No ha passat res, és Nadal...

Les televisions, en canvi, continuen mig reciclant els seus continguts, emetent els mateixos reportatges a la nit que al migdia, fins i tot incluint notícies, atenció, culturals! i passant notícies de fa dos dies, com el divertit atac al Papa, just abans d'iniciar la Missa del Gall i en el que un cardenal francès, ha rebut d'un fèmur i haurà de ser operat. Estic esperant que "El follonero" reiniciï la seva programació habitual i ens deixi a tots en ridícul quan ens mostri que, la fanàtica que fa dos anys que intenta tocar al Papa, vestida de vermell, és una actriu que ell ha contractat.